Pieni ja tehokas led-taskulamppu retkelle, kalaan tai lenkille

8.90

Alumiinirunkoinen led-torch lyömättömällä hintalaatusuhteella.

Zoomattavat Q5-ledillä varustetut taskulamput. Lampuissa voit käyttää niin tavallista sormiparistoa, kuin Olightin laadukkaita 14500-akkuja. Tämä pieni alumiinirunkoinen taskulamppu ei jätä ketään kylmäksi!

Taskulamput saatavilla nyt myös maastokuvioisena! Maastokuvioisissa taskulampuissa on kolme valaistustilaa kirkas, keski ja vilkku.

Pieni ja tehokas led-taskulamppu retkelle, kalaan tai lenkille

8.90

Huippu taskulamppu monissa eri väreissä.

Tämä pieni ja tehokas led-taskulamppu on ensimmäinen myyntiin otettu tuote Retkelle.com:issa. Lampusta on paljon arvosteluita netissä ja ne ovat suurimmaksi osaksi positiivisia. Lampulla on lyömätön hintalaatusuhde. Lamppu on pieni, kevyt ja alumiinirunkoinen. Lamppu kulkee mukavasti esim. takintaskussa. Taskulamppuja on saatavissa punaisena, sinisenä, vihreänä, hopeisena, mustana ja maastokuvioituna.

Lamppuun on saatavilla myös 14500-akku, mutta se toimii joka kodista löytyvillä sormiparistoilla. Ilmoitettu toiminta-aika lampulla on 14500-akulla 20min ja AA-paristolla 1h.

Retkelle.com:in omistajan arvio

Olen itse pyöräillyt ja kävellyt sateessa ja pakkasessa tämän lampun kanssa. Kosteus ja pakkanen ei vaikuta lampun toimintaan. Lyhyillä 2,5km työmatkoillani lamppu on kestänyt loistavasti. Laitan lampun kiinni pyöränlampputelineeseen ja napsautan lampun päälle. Lamppu valaisee tien täydellisesti aamuisin. Vaikka ilmoitettu toiminta-aika on vain tunti AA-paristolla kestää lamppu käytännössä kuvatulla matkalla vähintään 3 viikkoa. Vieläpä kun otetaan huomioon, että kolmen viikon kesto saavutetaan Gigantin halpapatterilla voisin todeta lampun olevan virtapihi ja halpa käyttää. Siis normaalille kuluttajalle suuri valoteho ja pitkä käytännön toiminta-aika.

Testit Olight 750mAh 14500-akulla ovat olleet positiivisia. Akulla lampusta irtoaa ainakin näennäisesti enemmän valotehoa. Tosin testien perusteella yksi kertakäyttöinen AA-paristo kestää pidempään. Kuitenkin käyttämällä akkuja säästät luontoa ja rahaa. Akun lataaminen kestää noin 2h. Lamppu on siis pian valmiina uusiin tehtäviin.
Valikoimamme maastokuvioisissa lampuissa on kolme tilaa. Taskulamppujen kakkos- eli keskitilassa valoteho on pienempi ja säästä siten myös akkua. Pienemmällä valoteholla akku kestä edellämainitulla päivittäisillä ajomatkoilla 2 viikkoa.

14500 akku

Retkelle.com:in valikoimista löytyy myös akkuja jotka sopivat tähän taskulamppuun. Valikoimistamme löytyy Olight:in 750mAh akkuja.

Lampun etuihin kuuluu:

  • Lamppuun menee yksi tavallinen sormiparisto (AA)
  • Pariston sijaan lampussa voi käyttää myös 14500-akkuja
  • Riittävä kirkkaus täydellisessä pimeydessä esim. kävely-, juoksu- ja pyörälenkillä
  • Kestävä alumiinirunko ja kosteudenkesto

Lamppu ei sovellu:

  • Täydellisessä pimeydessä vauhdikkaaseen menoon AA-paristolla(Lampun valoteho ei riitä)

 

Tuotekuva

(1 tuotearvio)

1 arvio tuotteelle Pieni ja tehokas led-taskulamppu retkelle, kalaan tai lenkille

  1. Tanja

    Kätevän pieni ja kokoluokassaan tehokas lamppu. Valokeilaa voi kohdentaa tai laajentaa helposti ja jokaiselle löytyi oma suosikkiväri, mikä on kova juttu meidän koululaisille. Lamput ovat kestäneet arkea Nerf-taisteluista metsätiellä lenkkeilyyn.
    Pienet ja tehokkaat taskulamput

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tuotetunnus (SKU): UFq5cree7w Osastot: , , ,