Älypuhelinadapteri kamerajalustaan

4.90

Tällä adapterilla kiinnität älypuhelimesi kamerajalustaan tai kypärään. Kypäräkiinnitykseen tarvitset edullisen GoPro adapterin.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): alypuhelin_teline_1 Osasto:

Kuvaus

GoPro tai järjestelmäkamera tyyppinen kiinnitys älypuhelimellesi

Älypuhelinadapteri loihtii älypuhelimestasi kameran, jonka voi kiinnittää lähes mihin vain kameratelineeseen. Adapterin pohjassa on 1/4″ kiinnitys, jolla voit liittää kamerasi kamera-tripodiin tai vaikka kypäräsi GoPro J-mounttiin. GoPro tyyppiseen kiinnittämiseen tarvitset välikappaleen, jonka löydät valikoimistamme.

Retkelle.com testasi tämän älypuhelinadapteri

Olemme Retkelle.com:issa testanneet tämän tuotteen vanhemmalla Iphone 5s:ällä ja Huawei Honor 7. Puhelimet ovat erinomaiset verrokit, sillä laitteiden leveys eroaa huomattavasti toisistaan. Iphone 5s on juuri ja juuri tarpeeksi leveä adapteriin, leveämpi Honor 7 taasen tarttuu adapteriin erittäin tiukasti. Uudemmat älypuhelimet ovat siis täydellinen pari tälle adapterille.
Vaikka adapteri mahdollistaakin GoPro tyyppisen kiinnityksen välikappalein, suosittelemme silti käyttämään adapterissa lisäpitoa tai varmistusta. Varmistukseksi kovavauhtiseen maastopyörä lenkkiin käy vaikkapa ilmastointiteippi eli jesari.
Huomaathan, että Retkelle.com suosittelee aina käyttämään lisävarmistusta kypäräkiinnityksissä olipa tuote ostettu meiltä tai muualta.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Älypuhelinadapteri kamerajalustaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *